top of page
Zalenoverzicht

Bent u op zoek naar een hippe feestlocatie, unieke vergaderruimte of een andere inspirerende locatie op Goeree-Overflakkee?   

 

Zoek dan niet verder!

 

Hotel-Restaurant Lely biedt vele mogelijkheden voor uw meeting of event. Gezelligheid met een high tea, high wine of high beer en ook zijn wij uitermate geschikt als vergader locatie. De authentieke, industriële elementen en het trendy interieur geven deze locatie een bijzondere urban look en feel. U kunt bij ons terecht met groepen vanaf 0 tot 200 personen. Ook kan er getrouwd worden in hotel- restaurant Lely!

 

Wij luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en staan klaar om u van (culinaire) gemakken te voorzien.

Meer weten? Mail naar Info@hotellely.nl.

18_01_28BVB_ - 9.jpg

Kleine Restaurant

Voor uw volgende evenement, biedt Hotel-Restaurant Lely in Oude Tonge een prachtige kleinere ruimte aan met dezelfde elegante aankleding als ons hoofdrestaurant. Onze zaal is perfect voor intieme diners, vergaderingen of privéfeesten.

20221025 (3).jpeg

Benedenzaal

Bij Hotel-Restaurant Lely in Oude Tonge hebben we onlangs een prachtige, nieuwe benedenzaal geopend die perfect is voor elk soort evenement. Of het nu gaat om een feest, een trouwerij, een vergadering of een ander soort evenement, onze benedenzaal biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde gelegenheid.

bottom of page