top of page
& US

In april 1992 begonnen Leo en Lydia de Puy aan een ongekend, groot avontuur! Samen richtten zij een Pension op met een kano- en fietsverhuur. Door het pension aan de haven en de voorliefde voor het kanoën wilden ze anderen graag op een unieke manier kennis laten maken met de mooie omgeving.

 

Leuk om te weten is dat de naam “Lely” tot stand gekomen is door de namen van de eigenaren “LEo en LYdia”. Vanwege de vele activiteiten die plaatsvonden op het water en de locatie aan de haven ontstond het idee om een waterlelie als symbool te ontwerpen, waardoor de naam van Hotel-Restaurant Lely een dubbele betekenis krijgt.

 

Het pension groeide al snel uit tot een Hotel-Restaurant. Dit betekende jammer genoeg dat Leo & Lydia met de kano- en fietsverhuur moesten stoppen. Echter blijft de Lely nog altijd een favoriete plek voor sportievelingen en natuurliefhebbers.

 

25 Jaar later is de drukte in het restaurant enorm toegenomen. De voorheen naastgelegen bakkerij is na een jarenlange verbouwing, welke volledig verzorgd is door Leo, compleet gerenoveerd tot een hip, eigentijds en uniek restaurant! Er zijn zalen gerealiseerd waarbij zelfs bruiloften en/of andere evenementen geen probleem meer zijn! Ook Lydia heeft zich volledig gegeven voor de zaak. Zij is door haar jarenlange ervaring niet meer te onderscheiden van een volleerd Chef kok.

 

Laat u meenemen in de charmes van dit mooie familiebedrijf en kom thuis!

bottom of page