top of page
Benedenzaal

Bij Hotel-Restaurant Lely in Oude Tonge hebben we onlangs een prachtige, nieuwe benedenzaal geopend die perfect is voor elk soort evenement. Of het nu gaat om een feest, een trouwerij, een vergadering of een ander soort evenement, onze benedenzaal biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde gelegenheid.

Onze nieuwe benedenzaal is prachtig ingericht met een elegante en stijlvolle decoratie. De zaal is ruim en licht, en biedt plaats aan tot 200 gasten. Er is en podium waar u een band kunt laten optreden. 

Onze zaal is ook uitgerust met moderne technologie, zoals een scherm en een geluidsinstallatie, zodat u uw presentaties of andere media kunt afspelen. Onze verlichting is instelbaar zodat u de juiste sfeer kunt creëren voor uw evenement.

Onze keukenbrigade bereidt heerlijke gerechten voor uw feest, trouwerij of vergadering, en onze sommelier adviseert u graag over de beste wijnen om bij uw gerechten te serveren. Onze professionele en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat alles perfect verloopt en staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een geslaagd evenement.

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid van onze benedenzaal te controleren en reserveer nu uw volgende evenement bij Hotel-Restaurant Lely in Oude Tonge.

Kenmerken

Zaal naam: 

Benedenzaal 

Geschikt voor: 

Diner

Vergadering

Bruiloft

High tea/wine/beer

Feesten

Buffetten

Zaal capaciteit: 

Tot 200 personen

Zaal kenmerken:

Gratis wifi

Daglicht

Eigen Sanitair

Kosten:

Dagdeel: €95,00

Dag: €125,00

Extra service:

Beamer: €25,-

Microfoon: €10,-

Flip Over: €7,50

Proef de sfeer

bottom of page